tech фермаЧи можна поєднати вигідний бізнес зі справою, що буде приносити користь багатьом людям? Звісно! І ось Вам ідея для ідеального підприємницького старту — вертикальне фермерство! Така ферма з вирощування зелені не лише актуальний та цікавий вид бізнесу, але й прибутковий. Які ще переваги він має:

  1. Можливість отримувати якісний та смачний продукт протягом усього року, немає залежності від пори року/погоди.
  2. Заощадження простору, з меншої площі можна отримати більший урожай, до того ж за менший час.
  3. Можна вирощувати екологічно чистий та корисний продукт, оскільки tech ферма, що працює за такою методикою, дозволяє не використовувати пестициди і дбати про екологічний аспект у всьому.
  4. Заощадження ресурсів, таких як площа, вода, електроенергія.
  5. Безліч можливостей для співпраці, до того ж не лише з роздрібними покупцями, а й оптовими закупівельниками.

Купити франшизу в Україні такого бізнес-проєкту однозначно варто. Наша країна загально є аграрною та фермерською, і хоча наразі ці галузі у деякому занепаді, у нас є всі ресурси і можливості для успішної роботи у цьому напрямку.

 

Вирощування зелені, мікрогріну у вертикальній фермі: вигідна франшиза від Грін Вейв Органік

Екотренд не втратить своєї актуальності, люди прагнуть краще дбати про своє здоров’я, тому ретельніше обирають продукти для приготування страв. Бізнес зі сфери гостинності, продуктова і торговельна галузь на це також реагують. Тепличні комплекси та вітрини IGreen стануть у нагоді кожній ланці цього взаємозв’язку:

  1. Вирощуємо зелень та овочі, користуючись власними розробками і сучасними технологіями. Тому досконало знаємо, як працюють вертикальні ферми Грін-Вейв, і який кінцевий продукт за їх допомогою зрештою можна отримати.
  2. Самостійно будуємо тепличні комплекси, маємо сформований бізнес-план та кошторис, знаємо про всі особливості технології, і готові допомогти Вам створити успішний бізнес “під ключ”.

Традиційна агропромисловість потроху відходить у минуле, натомість tech аграрії використовують сучасні технології для досягнення кращої врожайності з мінімальною затратою на це сил, часу і ресурсів. І наша компанія, що вже має практичний вдалий досвід у цій галузі, допоможе Вам реалізувати себе з користю для українських споживачів.

франшиза вертикальна ферма

Як працює франшиза від Грін Вейв:

  • Ми шукаємо партнерів та інвесторів, налагоджуємо з ними співпрацю.
  • Грін Вейв Органік має велику материнську вертикальну ферму.  Наразі Green Wave активно працює у Західному регіоні, зі зростанням виробничої потужності та розвитком дочірніх теплиць, переходимо до інших регіонів країни.
  • Саме з нашої материнської теплиці у місті Золочів продукція надходить до фермерських господарств та дочірніх теплиць. Одна з них вже розташована у м. Тернопіль.
  • Активний розвиток мережі Green Wave та будівництво дочірніх теплиць у різних локаціях дозволяють нам забезпечити оптимальну логістику до всіх куточків України.

Бізнес з вирощування зелені за франшизою є гідною альтернативою звичному фермерству. Окрім того, готовий проєкт за франшизою допоможе уникнути безлічі помилок, вдало розпочати власну справу з мінімальними ризиками. Вашими потенційними клієнтами будуть заклади HoReCa (готелі, ресторани, кафе тощо), оптові та роздрібні закупівельники, мережеві маркети, продуктові та квіткові крамниці і т.д.

Вигідна франшиза в Україні від компанії Грін Вейв Органік

Наша франшиза в Україні — це чудова можливість розкрити Ваш підприємницький потенціал, створити нові робочі місця, докласти свої зусилля до розвитку економіки країни. Це прибуткова та корисна справа, а ще дійсно цікава! Кілька слів про франшизу:

  • Стартові інвестиції на одну теплицю від €10.000 до €50.000 (в залежності від габаритів і комплектації). Стовідсотковий вступний внесок.
  • Роялті відсутнє.
  • Гарантована окупність 2.5 роки.
  • вертикальна ферма для зеленіМінімум 10.000 населення має проживати у населеному пункту, поблизу якого буде теплиця.
  • Звичайна мережа електроенергії та подача води.
  • Можливість заїзду та виїзду авто.

 

Наші франшизи охоплюють наступне:

  • Повну комплектацію обладнанням за обраним пакетом — зона зрошення (піраміда), освітлення, кондиціонування (тепло та охолодження).
  • Своєчасне та безперебійне постачання саджанців та допомогу зі збутом.
  • Забезпечення регіональним експедитором та консультування з будь-яких запитань.

Важливо! Тепличник з дочірнього комплексу не може сам продавати рослини, збут тільки за попередньою домовленістю з обраними закупівельниками. Як почати співпрацю за франшизою з Green Wave:

  1. Ознайомлення та вибір пакета послуг.
  2. Консультація з менеджером, укладання договору.
  3. Доставлення, монтаж і запуск теплиці (2-3 місяці)
  4. Розробка маркетингової стратегії, залучення потенційних клієнтів.
  5. Налагодження стабільної роботи тепличного комплексу.

Залишилися запитання? Представники Грін Вейв нададуть відповідь вже зараз!