замовити екозеленьСучасні проблеми потребують сучасних рішень, і тільки ті, хто вчасно адаптуються під потреби і запити споживачів, досягають успіху у своїй справі. Вирощування зелені у теплиці є не лише актуальним та модним напрямком екотечії, але ще допомагає отримувати протягом усього року свіжі та смачні овочі, зелень, ягоди абощо.

Однак, потрібно змінювати й підхід до вирощування рослин, щоб за обмеженості часу та ресурсів отримувати максимально якісний продукт. І вертикальні ферми Грін Вейв якраз реалізують це:

  • Технологія вертикального вирощування заощаджує ресурс.
  • Погодні умови та людський фактор більше не мають впливу.
  • За обмеженістю площі більший врожай.
  • Смачні, корисні та екологічно чисті рослини не лише влітку, але й взимку чи міжсезоння.

Наша компанія пропонує комплексний підхід до реалізації побутових потреб роздрібних споживачів та оптових закупівельників на комерційній основі:

  • Green Wave реалізує вирощування та своєчасне доставлення рослин на локальні точки збуту — фермерські господарства, до прикладу, що перепродують товар подальшому покупцеві. Або ж безпосереднє доставлення замовлень до магазинів чи закладів хореки.
  • Продаж зелених вітрин що керуються через ґаджет IGreen. В залежності від габаритів і формату, стануть гідним доповненням вітринної зони ресторанів, супермаркетів, квіткових чи продуктових крамничок. Також можливе побутове використання, адже міні ферма Ай Грін для дому є чудовою альтернативою звичним рішенням з розсадою.

Наша компанія постачає зелень та інші рослинні продукти фермерам та підприємцям зі сегмента HoReCa. Ми співпрацюємо з роздрібними та оптовими покупцями, пропонуємо налагоджену систему для роботи на комерційній основі.

купити зелень

 

Свіжий салат, мікрогрін та зелень з ферми вирощування зелені від Грін Вейв: у чому переваги нашої продукції?

Агропромислова галузь України розвивається та не відстає від світових тенденцій. Відтепер вирощувати свіжі овочі та зелень можна на обмежених ділянках і навіть у себе вдома, до того ж докладаючи мінімальну кількість зусиль і ресурсів. Наші ферми з вирощування зелені є інноваційним та актуальним рішенням, що стане у нагоді підприємцям та власне кінцевим споживачам — пересічним українцям.

Теплиця для вирощування зелені від Грін-Вейв працює за методом гідропоніки, тобто без ґрунту та з подачею поживних речовин до спеціального горщика. Продукти, вирощені таким чином, мають чудовий смак, зберігають усі корисні речовини, а вирощування зелені займає значно менше часу, аніж через стандартний спосіб. Окрім того, гідропоніка дозволяє заощаджувати ресурси, зокрема час і сили самих робітників на вирощування рослинок.

Метод гідропоніки можна застосовувати не лише на промислових об’єктах, тобто для вирощування рослин у великих масштабах з метою подальшої реалізації, але також для домашнього використання. Зелень методом гідропоніки відповідає всім вимогам і запитам споживачів:

  1. смачна та ароматна, ідеальне доповнення до будь-яких страв різних кухонь світу;
  2. екологічно чиста, адже не потребує використання пестицидів абощо;
  3. зберігає всі корисні властивості, а тому позитивно впливає на здоров’я та загальне самопочуття.

Наша tech ферма адаптована під роботу з будь-якими рослинами: овочі, прянощі та спеції, всі види зелені + мікрогрін, лікарські та кімнатні рослини, навіть екзотичні можна вирощувати на наших тепличних комплексах. Є материнська теплиця у місті Золочів, тобто велика ферма з вирощування салатів та інших рослинок на 250000 од., де відбувається: висаджування, пророщування, удобрення, тестування, фасування рослин. Звідти вже товар відправляємо на дочірні теплички або ж безпосередньо до закладів HoReCa.

Рослини від Green Wave такі смачні і корисні, бо вирощені з любов’ю, дотриманням найвищих стандартів якості та застосуванням передових технологій. Оптимальний температурний і світловий режим, клімат-контроль, своєчасна подача живлення та правильна логістична організація дозволяють нам надавати клієнтам тільки найкращі продукти:

  • Гарантована якість, постійний контроль вирощування салату та інших рослин з нашої сторони. Про це свідчать результати дослідів — усі фізико-хімічні показники у нормі, продукти відповідають вимогам НД (можна ознайомитися на сайті).
  • Будь-який різновид і сорт рослинок + різні стадії росту (10%, 50%, 100%).
  • Органічні, корисні та красиві рослинки — вирощування салату у теплиці для дому, на продаж крамницям чи для використання у кулінарії закладами хореки є спеціалізацією Грін Вейв. Ви можете довіряти нам!

Вертикальні теплички дозволяють за обмежений час з економією води та площі вирощувати найрізноманітніші культури рослин. Зелень з гідропоніки дійсно є екологічно чистою, а тому кориснішою та смачнішою. Якщо Ви є підприємцем, працюєте у сфері гостинності або продуктовій торгівлі, наша продукція неодмінно потрібна Вам вже зараз.

 

Вертикальні ферми та технологічні ґаджети IGreen, міні ферми для дому від Green Wave

замовити зеленьМи працюємо за двома напрямками, не обмежуємося лише продажем рослинок різних стадій вегетації на комерційній основі у роздріб чи оптом. У Вас є чудова можливість на власні очі оцінити переваги та інноваційність систем та ґаджетів IGreen. Мініферми Грін Вейв можна облаштувати на дачі, заміському будинку чи навіть у невеликій квартирі. Також пропонуємо адаптовані варіанти у якості вітрин для продуктових та квіткових крамниць, супермаркетів, кафе і ресторанів.

Гідропоніка вдома, магазині чи закладах громадського харчування — це сучасне рішення, що поєднує у собі:

  1. Можливість вирощувати або підтримувати товарний вигляд рослини тут і зараз.
  2. Мінімалістичне і стильне доповнення будь-якого інтер’єру чи навіть екстер’єру, такий собі “зелений куточок”, справжній оазис свіжості!
  3. Спрощена система догляду за рослинками, зручно керувати через мобільний застосунок та ґаджет АйГрін.

Вирощування мікрогрін, салатів чи будь-яких інших рослин за нашою системою стане ближчим і доступним навіть зовсім недосвідченому садівнику чи квіткарю. Технологія Ай-Грін забезпечує рівномірну подачу води, органічних добрив, світла, регулює температуру та рівень освітленості. Система датчиків повідомлятиме про стан культури, її потреби та рівень розвитку. Відстежуйте всі ці параметри через телефон, tech аграрії та наші клієнти використовують для цього мобільний застосунок. Отже, у нас можна замовити наступне:

  1. Дочірні теплиці та смарт-комплекси з ідеальним мікрокліматом для вирощування рослин у промислових обсягах і вдома для задоволення побутових потреб.
  2. Зелені вітрини і “живі зелені стіни” для HoReCa та іншого бізнесу.
  3. Родинні теплички мініформату, смарт-горщики.
  4. Ґаджети для магазинів, ресторанів чи дому. Установки подачі води та поживних речовин, світла тощо. Вони є частиною “розумної системи”, що під’єднана до сайту і мобільного застосунку.
  5. Крапельне зрошення своїми руками потенційно може встановити кожна людина, однак, довірте це краще професіоналам! Фахівці Green-Wave консультують, а ще монтують все обладнання.

Як український виробник, ми дбаємо про безпечність та екологічність своєї продукції, пропонуємо унікальні розробки і просуваємо на вітчизняному ринку світові тренди й технології!